Paul Pogba novi fudbaler PSG-a?

Prema pisanjima Canal-Supportersa

Paul Pogba novi fudbaler PSG-a?

Haris Zilić

Pred kraj mjeseca jula stiže nam još jedna bomba iz evropskog fudbala.

Paul Pogba je navodno sve dogovorio sa PSG-om, a ovu vijest prenosi canal-supporters, mediji blizak timu iz Pariza.

Pogba bi trebao postati treći najplaćeniji fudbaler PSG-a, a Parižani su ubijedili United oko odštete, tako da će Crvenim đavolima spremiti 80 miliona eura, ali i jednog igrača kako bi se ta cifra zaokružila na 100 miliona eura u konačnici.

Transfer Pogbe odmah je otvorio i pitanja oko sudbine Kylana Mbappea, koji bi u tom slučaju vjerovatno napustio PSG, jer veliko je pitanje da li bi Prinčevi mogli pokrivati tri astronomske plate, a to su novčana primanja tri najveće zvijezde Neymara, Mbappea i Pogbe.

Pogba je igrao vrlo dobro na minulom EURO-u za Francusku sve do ispadanja njegove selekcije od Švicarske u nokaut fazi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ranije se dovodio u vezu sa još nekim klubovima kao što su Real Madris, Juventus, ali kako stvari stoje karijeru nastavlja PSG-u.

Sa Pogbom bi PSG već dobio nevjerovatnu ekipu za današnji fudbal, obzirom da su ranije potpisali Donnarumma, Ramos, Wijnaldum.

Top Komentari

Mele
Ima jos godinu ugovor, nece ga platiti toliko, ne vjerujem. Za mene je samo u Juve igrao dobar fudbal, sad nije na tom nivou.
3 0
MUFCDOGROBA
Nista ispod 80m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi