Pogba razočarao navijače Manchester Uniteda

Izjavio da ostaje u Juventusu

Pogba razočarao navijače Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Saga oko prelaska Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United danas je dobila novi nastavak.

Naime, francuski reprezentativac nalazi se na odmoru u New Yorku, ali je i dalje svaki dan u centru pažnje sportskih medija jer se s nestrpljenjem očekuje šta će biti od njegovog transfera. Iako će gotovo sigurno karijeru nastaviti u Unitedu, Pogba je jučer dao zanimljivu izjavu navijačima Juventusa.

Dva navijača Stare dame s namjerom su čekali Pogbu ispred jednog hotela u New Yorku samo da bi ga pitali da li ostaje u Juventusu. Pogba im je dao autogram, te je poručio da ostaje u Torinu.

Ipak, i oni sami su zaključili da je to rekao samo "reda radi", te da će najvjerovatnije ovog ljeta napustiti Juve. Pogledajte video pa prosudite sami.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi