Pogba u Barceloni? Pitaju se najviše Messi i Pique

Sprema li se remont?

Pogba u Barceloni? Pitaju se najviše Messi i Pique

Još jedna glasina koja jednostavno odbija da ne bude proizvedena je ona kako će u zimskom prelaznom roku Barcelona pojačati aktivnosti kako bi dovela Paula Pogbu.

Proizveo ju je ko drugi no Daily Mail, istakavši kako e vis a vis angažmana Pogbe najviše pitaju Lionel Messi i Gerrard Pique.

Koliko god nama nevjerovatno bilo da neki igrač utiče na izbor igrača koji trebaju biti dovedeni, engleski medij je uvjeren da će simpatije koje ova dva pomenuta igrača imaju prema Francuzu presuditi u korist Blaugrane.

Navodno i timske kolege Pogbe Samuel Umtiti i Ousmane Dembele izrazile su se pohvalno o njemu.

Iako trener Ernesto Valverde smatra da bi se on dobro uklopio u tim, skauti Barcelone i nisu baš takvog mišljenja, te dvoje da li je on pravo rješenje za vezni red Barcelone u eri nakon Xavija i Inieste.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Još jedna zvučna glasina odnosi se na Roberta Firmina i navodnu zainteresiranost Barce za ovoga napadača Liverpoola.

Španski mediji smatraju da bi El Chiringuito bio idealna zamjena za Luisa Sureza. Vjerovatno bi se sa tim procjenama složio i Phillipe Coutinho, njegov veliki fan iz prethodnog kluba, no pitanje je šta će reći upravo Liverpool s obzirom na ogroman utjecaj Firmina na efikasnost Redsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi