Pogba u Juventusu? Samo pod jednim uslovom
EPA

Da li će pristati?

Pogba u Juventusu? Samo pod jednim uslovom

Godinama se već nagađa o odlasku Paula Pogbe iz Manchester Uniteda.

Francuski fudbaler je na Old Trafford došao vjerujući da će se boriti za naslov u Premier ligi i titulu u Ligi prvaka, međutim u proteklom periodu s Crvenim đavolima to nije mogao ostvariti.

Posljednjih dana uveliko se piše o tome da je Pogba odlučio napustiti Manchester United ovog ljeta, a sljedeće odredište bi mogao biti Juventus, čiji je dres nosio prije nego što je otišao u Englesku.

Dogovor između Manchester Uniteda i Stare dame je vrlo blizu, međutim La Gazzetta delo Sport tvrdi da se transfer neće moći realizovati ukoliko Pogba ne pristane na manju zaradu od one koju danas ima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Maksimalna zarada u klubu je devet miliona eura, a Pogba u Manchester Unitedu trenutno zarađuje 12 miliona godišnje", navodi pomenuti izvor.

Manchester United za Pogbin igrački karton traži 100 miliona eura, a Juventus se nada da će spustiti cijenu tako što će u transfer ubaciti i jednog od svojih fudbalera. Spremni su pustiti Aarona Ramseyja, Douglasa Costu ili Adriena Rabiota.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Maksimalna zarada 9, a Ronaldo zarađuje više od 30 miliona €...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi