Pogba: Želja mi je da igram u ekipi sa Messijem
Foto: EPA

Francuz sretan u Juventusu

Pogba: Želja mi je da igram u ekipi sa Messijem

E. Čaušević

Fudbaler Juventusa Paul Pogba izjavio je da je sretan u Juventusu, ali da ima želju jednog dana da igra zajedno sa Lionelom Messijem.

Vezni fudbaler Stare dame sinoć je izabran u najbolji tim 2015. godine na ceremoniji dodjele za Zlatnu lotpu. Pogba je nakon ceremonije potpisivao dreso Barcelone, te se slikao sa Messijem i Neymarom što je pokrenulo špekulacije da bi mogao pojačati Barcelonu.

"Čast mi je što sam među najboljima. Sretan sam u Juventusu, ali moram priznati da mi je želja da nekad u budućnosti nastupam zajedno sa Lionelom Messijem", rekao je Pogba.

Francuski fudbaler dodao je da je Neymar sjajan igrač, te da je zaslužio da se nađe među u tri najbolja igrača u prošloj godini, jer je imao sjajnu sezonu sa Barcom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi, Ronaldo i Neymar su sjajni igrači. Nekada sam ih gledao na TV-u, igrao s njima na Playstationu, a sada sam rame uz rame s njima. Nadam se da ću i sljedeće godine biti ovdje, to je moj cilj", dodao je Pogba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi