Ronaldinho: Ovo je gigantski poduhvat Messija

Brazilac čestitao nekadašnjem saigraču

Ronaldinho: Ovo je gigantski poduhvat Messija

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone Ronaldinho čestitao je Lionelu Messiju na osvajanju pete Zlatne lopte.

Messi je večeras proglašen za najboljeg fudbalera u 2015. godini i ovo mu je rekordna peta Zlatna lopta koju je osvojio. Nekadašnji saigrač argentinskog fudbalera Ronaldinho čestitao je Messiju na osvajanju ove nagrade.

"Čestitam svom velikom prijatelju Lionelu Messiju na ovom gigantskom poduhvatu. Nakon toliko pobjeda s Barcom u prošloj godini stigao je trenutak i da Messi osvoji, sasvim zasluženo, nagradu za najboljeg na svijetu. On je to zaslužio više nego ikada", napisao je na svom Facebook profilu Ronaldinho.

Brazilac je dodao da čestita i Cristianu Ronaldu i Neymaru što su bili u konkurenciju za ovu nagradu, ali da je ona otišla u ruke najboljeg.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, Ronaldinho je jednom u svojoj karijeri uspio da osvoji Zlatnu loptu, 2005. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi