Pogbi je potreban specifičan tip saigrača da bi vrijedio nešto na terenu?
Paul Pogba je ove sezone odigrao ukupno 19 utakmica za Manchester United u svim takmičenjima. Postigao je pet golova i dodao četiri asistencije

United to nije osigurao

Pogbi je potreban specifičan tip saigrača da bi vrijedio nešto na terenu?

Muke Pula Pogbe na Old Traffordu se nastavljaju, a stameni Francuz i dalje nije ni sjena onog fudbalskog mađioničara iz dana u Juventusu ili "motora" u veznom redu Trikolora.

Pogba je izostavljen iz startne postave u posljednje tri utakmice Uniteda, što je dolilo ulje na vatru glasinama o nategnutom odnosu njega i trenera Crvenih đavola, Josea Mourinha.

Također, ponovo se špekuliše o njegovom potencijalnom povratku u Juventus, a sada je portugalski novinar i nekadašnji glasnogovornik Josea Mourinha Eladio Parames otkrio da je upravo United kriv za Pogbine slabe igrte. Tačnije, United nije osigurao svom skupocjenom veznjaku adekvatnu podršku u veznom redu.

"Pogba vrijedi jako puno u komercijalnom smislu, toliko da je United za šest mjeseci vratio sav novac koji je potrošio ne njegov transfer. Međutim, bez 'trkača' poput Blaisea Matuidija i Kantea uz sebe, on ne vrijedi ništa na terenu", istakao je Parames, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"United nije osigurao Mourinhu takve trkače, bez obzira što je on to prošlog ljeta tražio od Eda Woodwarda i sada je prisiljen gledati kako se Pogba pretvara u igrača koji gubi najviše lopti u Premier ligi..."

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi