Pogbina reakcija nakon Messijeve magije je priča za sebe

Argentinac zabio dva gola

Pogbina reakcija nakon Messijeve magije je priča za sebe

Admin Čaušević

Barcelona je (ne)očekivano lako s 3:0 pobijedila Manchester United u revanš meču četvrtfinala Lige prvaka i zasluženo se plasirala u polufinale ovog elitnog takmičenja. 

Briljirao je Lionel Messi koji je postigao dva gola za Blaugranu, mrežu Crvenih đavola sjajni Argentina je prvi put "načeo" u 16. minuti poslije prelijepog solo prodora.

Messi je sa saigračima slavio gol, a reakcija Paula Pogbe na njegovu majstoriju je priča za sebe. Francuz je samo stao te zakolutao očima kao da se pita šta se desilo.

Obzirom na vrijednost i reputaciju koju ima očekivalo se da Pogba pokaže svoj kvalitet, ali ga je vezni red Barcelone, prije svih Brazilac Artur, odlično zaustavio.

Osim Pogbe ni drugi igrači Uniteda nisu bili na nivou, sigurno će u narednim danima najviše kritika zbog ogromne greške kod drugog Messijevog gola pretrpiti David De Gea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi