Pogled na začelje u Prvoj ligi FBiH djeluje nestvarno

Nogomet je zbog toga i posebno uzbudljiv

Pogled na začelje u Prvoj ligi FBiH djeluje nestvarno

Samir Mlaćo

U Prvoj ligi FBiH odigrano je pet kola, a već smo vidjeli dosta uzbuđenja.

Uoči sezona kao glavnog kandidata za prvo mjesto gotovi su najavili su NK GOŠK, no Gabeljani su užasno startali i sada zauzimaju posljednje mjesto na tabeli, što za mnoge djeluje zaista nestvarno.

GOŠK je u pet kola upisao jednu pobjedu i četiri poraza, te ima samo tri boda.

U Gabeli su mijenjali i trenera na samom startu, umjesto Vuleta Trivunovića došao je Igor Pamić, te jučer u debiju upisao poraz u Gračanici.

U međuvremenu u klub su stigli Kulović i Širanović na posudbu iz FK Tuzle City, a prvi čovjek GOŠK-a Lujo Ilić najavio je i nova pojačanja u narednim danima.

Očigledno da se u Gabeli ne predaju u borbi za prvo mjesto, a s obzirom na malu bodovnu razliku optimizam postoji.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK je bez obzira na sve tim koji svi očekuju u gornjem dijelu tabele u nastavku sezone, ali očigledno da u Gabeli nešto ne štima, što pokazuju i rezultati, a oni su zapravo i jedino mjerilo.

Da li će izabranici Igora Pamića u narednim danima doživjeti pozitivni šok i krenuti pobjedničkim kolosijekom, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi