Bh. juniori poraženi u Silkeborgu

Pogledajte golove s utakmice između Danske i BiH

Juniorska reprezentacija BiH je jučer u Silkeborgu odigrala susret 1. kola grupe 7 elitne runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo. 

Selekcija koju vodi Toni Karačić je odmjerila snage protiv domaće selekcije Danske, a iako je u drugom poluvremenu dominirala, na kraju je svejedno poražena rezultatom 3:2.

Danci su na poluvrijeme otišli pri vodstvu od 2:0, odmah u prvoj minuti nastavka su dodatno povisli prednost, da bi potom naš tim preko Nedima i Benjamina Hadžića smanjio na 3:2, što je ujedno bio i konačan rezultat.

U videzapisu pogledajte pogotke sa jučerašnje utakmice.

Promo

Top Komentari

Rustempasa
Kakve smo golove primili to je nevjerovatno!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi