Navijači Chelseaja oduševljeni kada su vidjeli oklop na mobitelu Edena Hazarda

Počeo pripreme s Real Madridom

Navijači Chelseaja oduševljeni kada su vidjeli oklop na mobitelu Edena Hazarda

E. Čaušević

Eden Hazard počeo je pripreme s Real Madridom pred novu sezonu, a od njega se očekuje da bude veliko pojačanje.

Hazard je sa Real Madridom počeo pripreme, a odmah se našao u centru pažnje jer se na njemu vidi da ima problema s viškom kilograma i da je pred njim sigurno dosta posla u toku priprema.

No, također Hazard je oduševio i navijače dojučerašnjeg kluba Chelseaja jer je pokazao da je još uvijek itekako vezan za ekipu sa Stamford Bridgea.

Naime, u centru pažnje našla se fotografija Hazarda kako u ruci drži mobitel, a na oklopu je fotografija njegovih sinova koji su u dresovima Chelseaja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid's Eden Hazard Still Uses A Chelsea Phone Case

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi