Pogledajte kako je 69-godišnji Wenger svojim sjajnim potezima brukao protivnike

Francuz je i dalje u formi

Pogledajte kako je 69-godišnji Wenger svojim sjajnim potezima brukao protivnike

S. Pašalić

Arsene Wenger je sinoć pokazao da još uvijek posjeduje sjajne nogometne vještine.

Nekadašnji trener Arsenala je u Francuskoj uz još neke bivše nogometaše poput Zidane, Deschampsa i Papina zaigrao na humanitarnoj utakmici.

Iako se to možda nije očekivalo od 69-godišnjeg Wenger, on je ipak prikazao nekoliko sjajnih poteza te je u jednom trenutku pokušao driblingom izbaciti i Zidanea, a nešto kasnije je nizom sjajnih poteza izbacio protivničkog igrača što se može vidjeti na videu na 1:04.

Mnogi navijači su bili oduševljani njegovim potezima, a pojedini navijači Arsenala su na društvenim mrežama pisali da je Francuz i dalje bolji od Shkodrana Mustafija koji se ove sezone nekoliko puta našao na meti navijača Topnika zbog svojih loših igara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi