U Francuskoj odigrana humanitarna utakmica, Arsene Wenger bio zvijezda večeri
Wenger je sjajnim potezom izbacio Zidanea

Bivši trener Arsenala je napravio potez koji je mnoge oduševio

U Francuskoj odigrana humanitarna utakmica, Arsene Wenger bio zvijezda večeri

S. Pašalić

U Francuskoj je u ponedjeljak odigrana humanitarna utakmica u kojoj su nastupile mnoge bivše zvijezde nogometa.

Odigran je nogometni, ali i ragbi meč u kojima su pored ostalih učestvovali i Arsene Wenger i trener Real Madrida Zinedine Zidane.

Zidane je zajedno s nekoliko igrača koji su osvojili Svjetsko prvenstvo 1998. kao što su Jean-Pierre Papin, Didier Deschamps, Sebastien Chabal i Marc Lievremont odmjerio snage s francuskim ragbi timom iz 1999. godine u Bordeauxu.

Ipak, zvijezda večeri je bio Arsene Wenger koji je u jednom trenutku 'okrenuo' Zinedinea Zidanea, a fotografija se brzo proširila po društvenim mrežama.

Korisnici Twittera su bili oduševljeni sa potezom 69-godišnjeg Wengera, pa su ostavili bezbroj komičnih komentara na ovoj društvenoj mreži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi