Pogledajte kako je Bartomeu reagovao kada su mu navijači skandirali Neymarovo ime

Predsjednik Barce u centru pažnje

Pogledajte kako je Bartomeu reagovao kada su mu navijači skandirali Neymarovo ime

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u nedjelju su u prijateljskoj utakmici savladali Arsenal sa 2:1.

Katalonski klub je odigrao tradicionalni meč Gamper kupa u kojem su stigli do trofeja pobjedom protiv Arsenala. Na tribinama stadiona bio je i predsjednik ovog tima Josep Maria Bartomeu.

Bartomeu se pred početak utakmice našao u centru pažnje kada su mu navijači prišli i počeli dobacivati da treba dovesti Neymara.

Neki od njih su čak i pitali da li će se Neymar vratiti u Barcu, ali se Bartomeu na sve to samo nasmijao i odlučio javiti na svoj telefon. No, mnogi vjeruju da će Bartomeu zaista pokušati ovog ljeta vratiti Neymara iz PSG-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi