Pogledajte kako Solskjaer vodi treninge: Navijačima Uniteda će se svidjeti ono što govori

Trener koji voli ofanzivni fudbal

Pogledajte kako Solskjaer vodi treninge: Navijačima Uniteda će se svidjeti ono što govori

Na internetu se pojavio zanimljiv video koji otkriva kako Ole Gunnar Solskjaer vodi treninge svojih ekipa.

Legendarni norveški napadač je jutros zvanično imenovan za trenera Mancherster Uniteda do kraja ove sezone, a navijačima Crvenih đavola bi se mogao svidjeti pomenuti video.

Solskjaer na istom 'ruži' fudbalere Moldea, ekipe koju je do jučer trenirao, zato što ne znaju postići gol. "Želi li iko šutirati? Šesnaest metara si od gola i ti je*eno dodaješ loptu. Pucaj! Nikad nećeš zabiti gol ako ne pucaš. Završi...", govorio je Solskjaer jednom od igrača Moldea.

Upravo će postizanje golova biti glavna zadaća koju novi trener Manchester Uniteda mora objasniti igračima ovog kluba obzirom da su pod vodstvom Josea Mourinha zaboravili kako se to radi. Oni su u dosadašnjih 17 kola Premiershipa postigli ukupno 29 golova što je vrlo malo za ekipu koja u svojim redovima ima napadače poput Martiala, Sancheza, Lukakua ili Rashforda.

Da li će United proraditi u ofanzivi pod vodstvom novog trenera ne znamo, ali jasno je da bi ovaj video mogao biti pozitivna stvar za navijače ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Red Bull
ovaj video je star sigurno preko godinu dana. jos jednom se provlacio po netu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi