Pogledajte kako su Željini juniori savladali Salzburg

Odlične odbrane Čutahije, još bolji gol Hajdarevića

Pogledajte kako su Željini juniori savladali Salzburg

Juniori FK Željezničar su se časno oprostili od takmičenja u Ligi prvaka pobjedom nad respektabilnim Red Bull Salzburgom na Grbavici.

Plavi su slavili rezultatom 2:1, nakon što su na poluvremenu imali prednost od dva gola razlike. Tada se kod igrača i navijača rodila nada da bi prvak Bosne i Hercegovine možda mogao napraviti potpunu senzaciju i plasirati se dalje, ali od toga nije bilo ništa.

Ipak, minimalna pobjeda Željezničara je već proglašena historijskom, budući da nije mala stvar u relativno kombinovanom sastavu slaviti nad neuporedivo kvalitetnijim protivnikom iz Austrije.

U nastavku pogledajte šta se sve sinoć dešavalo na Grbavici, gdje su glavne uloge imali sjajni golman Čutahija, strijelac prvog gola Mujagić te Hajdarević, koji je postigao sjajan pogodak za 2:0.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.