Pogledajte kvote za današnje mečeve Premijer lige: Jasno je ko su favoriti

Tri meča se igraju danas

Pogledajte kvote za današnje mečeve Premijer lige: Jasno je ko su favoriti

E. Čaušević

Tri utakmice četvrtig kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se danas u terminima od 17 i 19 sati.

Nakon nekoliko dana pauze nastavlja se Premijer liga, a danas ćemo pratiti tri meča. Jedan od derbija kola igra se večeras na Tušnju gdje će Sloboda dočekati ekipu Željezničara.

Plavi s Grbavice jedini imaju maksimalnih devet bodova iz tri kola, dok je Sloboda trenutno peta s četiri boda. Iako je Željezničar favorit večeras na Tušnju jasno je da će igrači tuzlanskog kluba dati sve od sebe da pomrse račune starom rivalu.

Što se kladionica tiče i tu je stvar jasna. Željo dolazi na tušanj kao favorit, ali toliku razliku u kvotama sigurno da u Tuzli nisu očekivali. Kvote za ovaj meč možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

U terminu od 19 sati igra se i meč u Mostaru gdje će Velež ugostiti Krupu. Rođeni su iz tri teška meča uspjeli izvući četiri boda, ali sigurno da večeras neće opušteno ući u meč protiv Krupe iako su na papiru favoriti.

Krupa je u prošlom kolu osvojila prve bodove u novoj sezoni, te u Mostar dolaze u dobrom raspoloženju. Kvote za meč u Mostaru kladionice MOZZART pogledajte na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč koji će otvoriti četvrto kolo igra se danas od 17 sati u Doboju kod Kaknja gdje se sastaju Mladost i Tuzla City. Oba tima su poražena u prošlom kolu i žele s dobrim rezultatom danas da dočekaju naredno kolo.

Tuzla City je favorit u ovom meču prema kladionicama, ali Mladost je protiv Sarajeva pokazala da je ne treba prelako otpisati. Sigurno da je ovaj meč jedan od "zeznutijih" za kladioničare. U ponudi MOZZART kladionice možete vidjeti kvote i za ovu utakmicu i to OVDJE.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19Blue21
Fukare jel vas strah? Haj nije ni prva ni zadnja koju cete izgubiti
5 3
RamboIzzMostara
Svima je jasno, da je ovo SeljoSeljo.ba portal. Loženje na Seljuu dok ih ne spuca kakva Atalanta 10-0, pa onda ide kmecanje.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.