Pogledajte možda i najvažniji gol Veleža u ovom desetljeću

Minimalna pobjeda nad Vitezom

Pogledajte možda i najvažniji gol Veleža u ovom desetljeću

A. Čaušević

Velež je došao na korak od ispunjena glavnog cilja, odnosno povratka u Premijer ligu. 

Rođeni su minimalnim rezultatom pobijedili Vitez i maksimalno iskoristili poraz Olimpika od Slavena.

Možda i najvažniji gol Veleža u ovom desetljeću postigao je jedan od najiskusnijih igrača i kapiten ekipe Denis Zvonić. Štoper je sjajno pogodio glavom u 35. minuti utakmice.

Dva kola prije kraja Velež ima četiri boda prednosti nad Olimpikom. U sljedećem kolu gostovat će otpisanoj Bosni iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RedArmySarajevo
I zaboravih, jos ce ih se, ako Bog da, nadavati...
0 3
RedArmySarajevo
A u ovom zadnjem desetljecu i u onima prije njega Institucija Velez se nadavala vaznih i najvaznijih golova. Nema im broja.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi