27

Komentari (27)

Adnan tz
Jest loptu udario glavom ali i malo rukom sto po pravilima Uefe je penal Al sta to vrijedi slobodi sada
posto_patlidzan
Obje ruke, a malo i glava. Tako meni izgleda.
AlenMat
Hahaha, pa ko god kaže da nije penal, laže sam sebi. Sloboda Tuzla
tiempo88
Penal nije ! Pogledajte rekaciju ruke nikakv trzaj nakon udarca nije bilo . Igrac u plavom dresu je loptu izbio glavom .
adaStolac
Ovo su situacije gdje se moze samo nagadjati da li je igrano rukom.Treba teziti uvodjenju vara, bez toga nema smisla igrati fudbal. Da je bilo vara, sinoc bi zrinjski izgubio, sarajevo bi imalo penal..a da ne govorim kako bi tabela premijer lige izgledala..ovako sigurno nebi jer je previse gresaka, nenamjernih a sigurno i namjernih
DamirT
realista1982
3. Svako igranje rukom koja se nalazi iznad visine ramena, ako se dogodilo u kaznenom prostoru, bit će 11-erac Ovo je izjecak iz pravilnika na UEFA stranici. A jasno se vidi igranje rukom...
Dino_2000
@realista1982 Jest druze,ali ovo *****sna i Hercegovina.
magistar
Ako je imalo dirala ruku ovo je totalno neprirodan polozaj ruke i penal. Nacin na koji se odbija i ide u vazduh govori da je prije svega glava u pitanju e sad da li i nesto malo ruka, treba drugi ugao.
elvirbaljic
I ja sam tog misljenja!
Dino_2000
@elvirbaljic Koja bi bila reakcija covjeka kad ti nesto ide u glavu.Pa normalno je da refleksno ruke postavis, i tu se nema sta pricati.
elvirbaljic
Moje misljenje da je udarila u ruku nebih otisla dakeko, kao sto je u ovim slucaju ponovo korner, i reakcija ruke bi morala biti...
dinas
Jest refleksno da budu ruke ispred lica a ne iznad glave osim ako si golman
dinas
Mislim da je bila prvo glava a onda i ruka,svejedno tu nije mjesto ruci i sviro bi penal.Hajd kad je ruka uz tijelo al ovdje ruke iznad glave pa da je i sviro niko mu se nebi bunio.
ArminD
Teska situacija za nas gledatelje ali za sudiju nije ako je ruka trebao je svirati i ako se ispostavi da jeste suspenzija
Dino_2000
@ArminD Koja je vaznost ekipi koja bude ostecena da sudija bude kaznjen,nikakva.Mogu ga poslati i na zimovanje isti qurac.
dinas
Bas mu je svejedno,po utakmici su dobri 200km,kazna 10 utakmica 2000km jel svejedno tebi da izgubis 2000km?
Dino_2000
@dinas NIsi me razumio, htio sam reci da ostecena ekipa nema nista od toga sto ce sudiju kazniti.Ako je bio penal, znaci uz realizaciju Sloboda je ostecena za sve tri boda.
elvirbaljic
Imali neko realan da procjeni jeli ovdje bilo igranje glavom ili rukom (rukama) ..po mojoj procjeni je lopta pogodila Sesara u glavu, nebih da budem subjektivan!
Laola
ja kao navijac Slobode ne znam sta bi rekao tesko za odluciti
elvirbaljic
E jesi frajer, svaka cast!!! Evo ja tebi zelim sve naj bolje u zivotu..
elvirbaljic
Nema veze, drago mi je da ti znas pravilno napisati..
elvirbaljic
Ja sam u svojoj kuci, koju sam svojim radom napravio, nije mi niko nista pokloni, ako su ti "izbjeglice" problem, neznam sta bih rekao...Da si ti meni ziv i zdrav, i sve naj bolje od srca ti zelim!
elvirbaljic
Za Slobodu je sad naj manje bitno dali je bio ili nije, nije ga svirao..Ako jeste trebao ga je svirati, po mojoj pricjeni, lopta se nebi ovako odbila da je pogodila ruku...
MLADOST
@crvenocrnitz, hajde ba ne dipri više, koji ti je. Valjda možeš raspravljati bez psovanja i vrijeđanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.