Pogledajte u kakvom stanju je Kane napustio Tottenhamov stadion

Teška povreda

Pogledajte u kakvom stanju je Kane napustio Tottenhamov stadion

A. Čaušević

Pobjeda gorkog okusa. Rečenica je koja možda najbolje opisuje trijumf Tottenhama protiv Manchester Cityja u prvom duelu četvrtfinala Lige prvaka.

Pijetlovi su slavili sa 1:0, ali su kako sada stvari stoje na duži period ostali bez svog najboljeg igrača. Zbog oštrog starta sredinom drugog poluvremena Harry Kane je morao napustiti igru.

Sjajni napadač je ozbiljno povrijedio zglob lijeve noge. Prve prognoze uopšte nisu optimistične, navodno je za kapitena Engleske sezona već završena. To je poslije utakmice naslutio i menadžer londonskog tima, Maurizio Poccetino.

Kane je novi stadion Tottenhama napustio uz pomoć štaka, a na zglobu lijeve noge stavljena mu je plastična langeta što je jasan znak da je povreda uopšte nije bezazlena.

Na Kaneovom licu se moglo vidjeti da je vidno razočaran i utučen zbog povrede te činjenice da u završnici sezone neće moći pomoći svojim saigračima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije