Pogledajte veliku dramu u Villarrealu i golčine Messija i Suareza za povratak Barce

Izvukli bod

Pogledajte veliku dramu u Villarrealu i golčine Messija i Suareza za povratak Barce

Edmir Škorić

Barcelona je večeras u ludoj utakmici u Villarrealu nekim čudom ostala neporažena.

Barca je vodila 2:0 i nekako se to činilo da će doći do nove pobjede, no Villarreal je pogocima Chukwuezea, Ekambija, Ibrorre i Bacce došao do velikog preokreta i imao je 4:2 u 80. minuti.

Messi, koji je u igru ušao tek u 61. minuti, postiže fantastičan gol iz slobodnjaka u 90. minuti i vraća nadu Kataloncima.

U zadnjim sekundama korner za goste, ubačena lopta, odbija se na kraju do Suareza, koji projektil šalje u mrežu za nevjerovatnih 4:4.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca je ostala neporažena u ludoj utakmici, Villarreal će dugo da žali za propuštenom šansu da ostvari veliku pobjedu nad liderom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi