Pogledajte vjerovatne sastave i kvote za utakmicu Roma - Liverpool

Može li Džekin tim do čuda?

Pogledajte vjerovatne sastave i kvote za utakmicu Roma - Liverpool

Večeras će na Olimpicu u standardnom terminu od 20:45 sati Roma i Liverpool igrati revanš meč polufinala Lige prvaka.

Nakon golijade na Anfieldu, u mnogo boljoj situaciji je Liverpool koji brani 5:2 iz prve utakmice. Romi je potrebna pobjeda od najmanje tri gola razlike ako želi u finale, a ostaje da se vidi mogu li Džeko i društvo napraviti još jedno veliko iznenađenje.

Roma nema šta da čeka pa će Eusebio Di Francesco večeras krenuti na sve ili ništa. Najavljena je ofanzivna postava u kojoj će zaigrati i El Shaarawy, ali u prvih 11 sigurno neće biti povrijeđenih Strootmana i Perottija. Također, ni Under nije predviđen u startnoj postavi, ali Di Francescova je zadnja i ovaj sastav ipak treba uzeti sa rezervom.

S druge strane, Klopp će zaigrati gotovo u istom sastavu kao i na prvoj utakmici s tim što će Wijnaldum igrati umjesto povrijeđenog Oxlade-Chamberlaina.

Vjerovatni sastavi:

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Pellegrini; Schick, Džeko, El Shaarawy
Nedostaju: Karsdorp, Defrel, Perotti, Strootman

Liverpool: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané
Nedostaju: Matip, Oxlade-Chamberlain, Can, Gomez

Kada su u pitanju kladionice, MOZZART daje podjednake šanse i jednim i drugim, naravno ako pričamo samo o utakmici večeras. I na Romu i na Liverpool je kvota 2.60, a na remi 3.60.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očekuje se meč sa mnogo golova, pa je tako kvota na 3+ 1.35, a na GG3+ 1.47. Ostatak bogate ponude pogledajte ovdje.

Dodajmo i to da će pravdu na večerašnjem susretu dijeliti Slovenac Damir Skomina, koji u prosjeku daje četiri žuta kartona po utakmici.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi