Fudbaler Intera preporučio igračima: Ne dolazite u Seriju A!

Zanimljiva izjava

Fudbaler Intera preporučio igračima: Ne dolazite u Seriju A!

Fudbaler Intera Joao Mario ima veoma čudnu poruku za portugalske igrače. On je im preporučio da ne odlaze u Italiju. 

Ovaj fudbaler veznog reda prešao je na ljeto 2016. godine iz Sporting Lisabona u Inter, a sa Giuseppe Meazze je otišao u januaru kada se odlučio na posudbu u West Ham United.

Danas, šest mjeseci kasnije, na press konferenciji reprezentacije Portugala, Joao Mario je preporučio portugalskim fudbalerima da ne biraju Italiju za nastavak karijere.

"Nemojte birati Seriju A", kratko je poručio Joao Mario nakon što su novinari konstantovali da će Sporting Lisabon prodati dosta zvijezda nakon što je na njih izvršen napad od strane navijača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vezni fudbaler se kasnije osvrnuo na Svjetsko prvenstvo.

"Svi smo fokusirani na ono što je važno, a to je u ovom trenutku utakmica protiv Španije. Mnogo će nas igrati skupa po prvi put i to je dobra motivacija za nas", rekao je ovaj fudbaler.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi