Pojačanje Lazija stiglo u Rim, iz Malage poručuju: Napravio je veliku grešku

Rodriguez nije imao dozvolu kluba da ode na potpis ugovora

Pojačanje Lazija stiglo u Rim, iz Malage poručuju: Napravio je veliku grešku

Krilni fudbaler Malage Jony Rodriguez je u srijedu stigao u Rim kako bi realizovao svoj transfer u Lazio.

Navodno je Lazio spremio 2.5 miliona eura za transfer 28-godišnjeg fudbalera i ugovor u trajanju od četiri godine (1.2 miliona eura po sezoni).

Međutim, iz Malage sada upozoravaju da Jony Rodriguez još nije igrač Lazija, te da je napravio "veliku grešku".

Naime, vlasnik Malage Sheikh Abdullah Al Thani je poručio da 28-godišnji krilni fudbaler nije imao dozvolu da putuje za Rim, te da još nije dobio ispisnicu.

"Mislim da je Jony napravio veliku grešku jer ja nisam potpisao njegovu ispisnicu. Nadam se da će on ovo riješiti", napisao je na Twitteru Al Thani.

Ipak, italijanski transfer guru Gianluca Di Marzio tvrdi da su u Laziju uvjereni da neće biti problema, te da će Jony uskoro i zvanično postati fudbaler Nebeskoplavih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi