Pojavila se fotografija s odmora: Haaland radi u tišini i pretvara se u robota

Napadač ima visoke ambicije

Pojavila se fotografija s odmora: Haaland radi u tišini i pretvara se u robota

Admin Čaušević

Za razliku od mnogobrojnih svjetskih zvijezda Erling Haaland je još uvijek čvrsto na zemlji iako je za kratku vrijeme doživio veliku slavnost. 

Haaland je odlučio da odmara u Norveškoj. Nedavno su zabilježene fotografije kako radi na njivi s traktorom ili ide u ribolov, ali očigledno je da radi i na fizičkoj kondiciji.

Norveški napadač je svjestan činjenice da je fizička snaga jedan od glavnih preduslova za uspjeh u modernom fudbalu zato je odluči da znatno poradi na svojim mišićima.

Na društvenim mrežama se pojavila Haalandova fotografija s jednog od kondicionih treninga, a do izražaja su došli njegovi nožni mišići te je ostvarni napredak evidentan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Računajući sva takmičenja te nastupa u Red Bull Salzburgu i Borussiji Dortmund ovaj 20-godišnjak je odigrao 40 utakmica, a uspio je zabiti čak 44 gola. Zaista impresivna statistika i jasan pokazatelj da je pred njim velika karijera.

Top Komentari

Untouchable
Na ovim portalu sve same Masine, zvjeri, roboti, vanzemaljci, ... Ccc jah novinara mi u pm
11 1
nemozetako
cuj Causevica da dozivi veliku slavnost. klosaru ne kaze se slavnost nego slavu. vrati se u osnovnu skolu i osnove izrazavanja nauci
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti