Pojavio se "favorit" za Balotellijev transfer?

Da li će Super Mario na zimu mijenjati sredinu?

Pojavio se "favorit" za Balotellijev transfer?

Mario Balotelli je ljetos potpisao za klub iz grada u kojem je odrastao, Bresciju. Činilo se to kao bajka za klub i "nestašnog" Italijana, ali je sada sve pošlo po zlu.

Nakon što je odradio suspenziju, koja je prenijeta iz Ligue 1, Balotelli je počeo igrati za Bresciju. Nije bio pretjerano efikasan, ali se činilo da uživa u svom novom klubu.

Ipak, nakon utakmice sa Veronom i rasističkog vrijeđanja od strane navijača tog kluba sve je krenulo nizbrdo za italijanskog napadača.

Nervozni Balotelli se prošle sedmice sukobio sa trenerom, odstranjen je sa treninga, a predsjednik Brescije je otkrio da Mario više nije sretan.

Već su se pojavile informacije da bi Balotelli na zimu mogao napustiti Bresciju. Puno je opcija o kojma se špekuliše, pominje se čak i Kina, ali i Flamengo koji je se sa Balotellijem povezivao i na ljeto.

Jedna od opcija je navodno i MLS, a sada su se pojavile tvrdnje da je Toronto FC trenutno favorit za Balotellijev transfer.

Da li će Balotelli ipak ostati u Bresciji ili će, i gdje će, otići - ostaje da se vidi.

Inače, Balotelli je sa Brescijom ljetos potpisao ugovor do 2022. godine.

Top Komentari

gumenakita
Zao mi ga,nikako da nadje klub gdje bi bio sretan.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti