Predsjednik Brescije: Balotelli se od utakmice sa Veronom više ne smije

Super Mario je jučer odstranjem s treninga

Predsjednik Brescije: Balotelli se od utakmice sa Veronom više ne smije

Predsjednik Brescije Massimo Cellino je poručio da se Mario Balotelli više ne smije i to još od incidenta tokom meča sa Veronom.

Italijanski mediji su prenijeli da je trener Fabio Grosso jučer odstranio nervoznog Balotellija sa treninga. Navodno je došlo do sukoba između njih dvojice, jer se treneru Brescije nikako nije svidio Balotellijev stav.

O pomenutoj situaciji je kratko za Gazzetta dello Sport govorio i predsjednik Brescije Massimo Cellino.

"Nisam bio tamo... Grosso me nije zvao, pretpostavljam da nije bilo problema. Međutim, Mario se od Verone više nije nasmijan", istakao je Cellino.

Podsjetimo, Mario Balotelli se našao na meti rasističkih uvreda od strane navijača Verone tokom poraza njegove Brescije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvobitna odluka italijanskih fudbalskih vlasti je bila da se parcijalno suspenduje stadion Verone, ali je ista jučer ukinuta - dok se ne istraže navodi iz Veronine žalbe.

Inače, Brescia u nedjelju gostuje na Olimpicu gdje će odmjeriti snage sa Romom. Za sada nije poznato da li će Balotelli konkurisati za ovaj meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi