Pojavio se i snimak: Bivši fudbaler Partizana opljačkan kao u filmovima
Foto: Screenshot

Doživio veliku neugodnost

Pojavio se i snimak: Bivši fudbaler Partizana opljačkan kao u filmovima

Nekadašnji fudbaler Partizana Aleksandar Davidov našao se na meti pljačkaša u Srbiji.

Uslijed pandemije koronavirusa i u Srbiji vlada pravilo policijskog časa u večernjim satima, a to su iskoristili lopovi kako bi opljačkali njegovu mijenjačnicu u Baču i odnijeli veću količinu novca.

U poslovni prostor su ušli automobilom u rikverc, uništili su unutrašnjost i razbili sef kao u akcionim filmovima, ali policija je brzo reagovala i pohvatala pljačkaše.

Pljačku su zabilježile i kamere s obližnjeg lokala, a Davidov je u međuvremenu za Sportski žurnal ispričao detalje neprijatnosti koja mu se dogodila.

"Za nevjericu je da se ovako nešto dogodi u periodu borbe za zdravlje, za živote ljudi. Desilo se u vrijeme policijskog časa, kad je u pet ujutru zazvonio telefon nije mi bilo svejedno", počeo je priču tridesetšestogodišnji Novosađanin, pa dodao:

"Brzo su uhvaćeni, a sef nisu ni stigli da otvore. Jedan od njih je iz Bača, malo je mjesto, ljudi se znaju. Bio mi je njegov otac, šta čovjek da radi. Ne mogu da vjerujem, u vrijeme vanrednog stanja, strašno", ispričao je Davidov.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Davidov je, za one koji ne znaju, kroz karijeru još igrao za Hajduk iz Kule, zatim u Izraelu za Hapoel Akko, Bnei Sachnin, Ashdod...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi