Pojavio se novi kandidat za trenera Real Madrida

Nije samo Conte u opticaju...

Pojavio se novi kandidat za trenera Real Madrida

Real Madrid aktivno traga za novim trenerom koji će naslijediti Julena Lopeteguija.

Kandidata za, rekli bismo, nikad užareniju klubu kraljevskog kluba je nekoliko, ali prije svih se ističe Antonio Conte. Italijanski trener nema angažmana i mnogo ga je realnije očekivati na klupi Reala nego, naprimjer, Tottenhamovog Pochettina koji se također spominje u tom kontekstu.

Međutim, ESPN javlja da se pojavio još jedan kandidat i to Leonardo Jardim, koji je u proteklom periodu s mnogo uspjeha vodio Monaco.

Zbog krize u koju je ovaj klub upao, Jardim je dobio otkaz u Monacu i trenutno je bez angažmana i ne bi predstavljalo veliko čudo da ga zaista vidimo u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Riječ je o treneru rođenom u Venecueli, koji je tokom karijere trenirao Bragu, Olympiakos i Sporting, prije nego što je 2014. godine preuzeo Monaco s kojim je osvojio Ligue 1 i stigao do polufinala Lige prvaka.

Podsjetimo, Real trenutno vodi Santiago Solari koji je privremeno rješenje na klupi madridskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi