Situacija se potpuno promijenila kada je u pitanju favorit za nasljednika Lopeteguija
Lopetegui je otkaz dobio prije 10-ak dana, a predsjednik Reala Florentino Perez još nije imenovao narednog šefa struke.

Solari u vodstvu

Situacija se potpuno promijenila kada je u pitanju favorit za nasljednika Lopeteguija

Glavna tema španskih medija ovih dana je ko će naslijediti Juliana Lopeteguija na klupi Real Madrida.

Podsjetimo, nekadašnji selektor reprezentacije Španije je dobio otkaz nakon niza katastrofalnih rezultata, a privremeno ga je naslijedio trener Real Madrid Castille Santiago Solari.

Mnoga velika imena su se dovodila u vezu sa klupom Reala u proteklom periodu, a činilo se kako je najbliži istoj Antonio Conte. Ipak, čini se kako od Conta neće biti nšta, a kladionice sada imaju tri favorita za narednog stalnog trenera Madriđana.

Zanimljivo, prvi favorit je sada upravo Solari za kojeg se govorilo da je samo privremeno riješenje. Ipak, situacija se očito okrenula u njegovu korist a razlog mogu biti dvije prve utakmice u kojima je Solari vodio tim i u kojima se vidio napredak u igri Kraljeva. Real je za to vrijeme slavio u Kupu kralja i La Ligi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako je sada koeficijent da će Solari biti zvanično novi trener Reala 2,25, dok su iza njega Roberto Martinez i Mauricio Pochettino. Na Martineza je kvota 3,75, a na trenutnog šefa struke u Tottenhamu okruglo 4. Na listi su još Conte, Arsene Wenger, Jupp Heynckes, Leonardo Jardim, Guti i Jose Mourinho.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije