Pojavio se snimak koji demantuje fotografiju o kojoj bruji cijeli svijet

Sa utakmice Njemačka - Španija

Pojavio se snimak koji demantuje fotografiju o kojoj bruji cijeli svijet

A. Čaušević

Scena sa susreta Njemačka - Španija zabilježena tokom intoniranja himni obišla je svijet. 

Dok su fudbaleri Španije stajali jedan do drugog i zagrljeni, reprezentativci Njemačke su držali propisanu distancu od metar i pol.

Nakon što je fotografija postala viralna na društvenim mrežama mnogi su počeli hvaliti potez Nijemaca, dok su su Španci našli na udaru kritika.

Međutim, nekoliko dana kasnije stigao je i demant što se najbolje može vidjeti na video snimku kojeg je objavila ugledna Marca.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

[twitter]https://twitter.com/SportTi43915378/status/1302261963616120834[/twitter]

Naime, neposredno pred početak intoniranja himne reprezentativci Njemačke su stali jedan pored drugog, zagrilili se i zajedno pjevali himnu svoje zemlje.

Top Komentari

felix__27
Brate jel moguće ovo da ovaj portal funkcioniše.. Objavili clanak o Saneu a nije uopće lik Sane... Obrisali negativne komentare,pa nakon toga obrisali post. Pisem im da obrišu post o ratnom zločincu na e-mail mi odgovore da je objavljen jer je izazvao saljive komentare,odnosno jer je ismijan na komentarima.... Wtf???
7 1
hame
Gdje nestade Sane Hahahahahahahaha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi