Pojavio se snimak trofeja za prvaka Premiershipa i odmah su svi primijetili da tu nešto ne štima

Liverpool na korak od titule

Pojavio se snimak trofeja za prvaka Premiershipa i odmah su svi primijetili da tu nešto ne štima

Endin Čaušević

Takmičenje u engleskom Premiershipu nastavlja se 17. juna nakon tri mjeseca pauze.

Klubovi u Engleskoj su svi silama željeli da se sezona nastavi jer bi u suprotnom izgubili ogroman novac od TV prava. Nastavak lige raduje i navijače Liverpoola koji će najvjerovatnije nakon 30 godina proslaviti tiulu prvaka.

Redsi su ubjedljivo prvi na tabeli Premiershipa i imaju čak 25 bodova više od Manchester Cityja. Liverpool igra fantastičnu sezonu i konačno će nakon 30 godina postati prvaci Engleske.

Na društvenim mrežama se pojavio i zanimljiv video na kojem se vidi pehar koji ide prvaku Engleske. Očito da svi vjeruju da će Redsi biti prvaci jer njihovo ime već piše na trofeju iako teoretski City ima šanse da bude prvak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/the_wsbc/status/1270006287250620416[/twitter]

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1591186054
Liverpool je prvak i tačka.Koja je šansa da City sve dobije a Liverpool izgubi.Jedno su želje a drugo realnosti.
3 1
Penderinos
I pticama na grani je jasno da je Liverpool novi prvak
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi