"Pojedinci će već danas dobiti veću minutažu"

Kvalitetna provjera za Širokobriježane

"Pojedinci će već danas dobiti veću minutažu"

S. Mlaćo

NK Široki Brijeg će danas u Tomislavgradu odmjeriti snage sa FK Velež.

Bit će to sigurno pravi ispit za Širokobriježane.

"Kako je iza nas naporan ritam treninga i marljiv rad u uvodnom dijelu priprema, na utakmicama se moglo vidjeti kako su igračima još “noge teške”. Ipak, to je uobičajeno za ovo pripremno razdoblje. U prve dvije pripremne utakmice pružio sam priliku svim raspoloživim igračima, jer sam, osim onoga što pružaju na treninzima, želio vidjeti kako se snalaze na utakmicama. Vidio sam njihove i pozitivne i negativne strane. No, već danas protiv FK Velež Mostar i u subotu protiv FK Željezničar koristit ću manji broj igrača. Pojedinci će sigurno dobiti veću minutažu, jer polako počinjemo uigravati udarnu momčad, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.

Susret u Tomislavgradu igra se od 18 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
gazi gazi federalce
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi