10

Komentari (10)

Ribery
Ja ne znam da li gledaju kako Messi igra ova 3 mjeseca u Parizu po meni apsolutno nije ni blizu medu top 10 igraca, kamoli da bude najbolji.
user1613662710
Realno najbolji igrac je Salah,al ako gledamo po drugim aspektima lewa bi je trebao dobit,copa america nije neki turnir da se na osnovu njega dobije ovaka nagrada a copa dela rey jos manje.
Mele
Nepravda prosle godine za Lewu, sad bi bio red da je dobije. ,Benzema se vratio u repku, igra dobro, Messi osvojio titulu Juzne Amerike, mozda ziri to najvise gleda..Jos preselio u Pariz...
Sanagoal
Messi ima najlosiju sezonu ikad. Leva je za 10 i treba da je dobije. Da se ja pitam bio bi Muhamed Salah. Jest da nije uzeo trofeje ali igra super !
user1607499935
Ako je Lewandovski dobije sada samo zato jer je dao najvise golova, onda je Messi trebao dobiti 2016, 2017 i 2018 kada je imao i najvise golova i najvise asistencija i kada je po svim statistikama on bio najbolji igrac. Realno
Miskolizac
Sta ti ponavljas svoj komentar svako malo, nismo glupi ko ti da nam moras ponavljat toliko puta.
Sars33
Ne vidis ti sta radi Lewa, jesi li mozda vidio makazice prije neki dan i to po snijegu???
Kladionicar_iz_mira
**** ih Messi vise
user1597698961
Ovaj put ce ja mislim sigurno dobitii,zbog trofeja s repkom po prvi put a i presao je u francuski fudbal ,tako da mislim da ide sedma za messija veceras a realno Lewandovski nista nije uzeo osim lige koja ne moze proci za zlatnu loptu,,obicno ide iz orvaka evrope ali celsi je toliko timski da niko ne odskace bas i tamo nema kandidata za zlatnu loptu
Kladionicar_iz_mira
Pa jbg, nagrada je za "najboljeg fudbalera godine", nije za onog sa najvise trofeja. Najbolji fudbaler prosle godine je bio Lewa, definitivno. Stvarno je bio merak gledati covjeka kako trpa iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Neki dan onaj gol Dynamu u Kijevu... Poezija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.