14

Komentari (14)

Samoiskreno
Kazu prava prica zna Zenica cijela a spali na 30 ljudi, da je prava prica rasli bi a ne bi padali, hitno sastanak po mahalama inace ova sramota nema vise smisla.
CatAttack
Ovako kad vas vidim bude mi žao što se niste ugasili
dinas
Pitari i inace Sarajlije samo dolaze na utakmice kad imaju rezultat.Dokaz je KK Bosna kao i rukometni klub Bosna.Da vam je klub u situaciji kakvoj je Celik isto ovoliko bi vas bilo bez obzira sto Sarajevo ima 4x vise stanovnika.Kad je bilo rezultata punila se Skenderija a danas ima vise policajaca na tribinama pa nemojte vi nikom nista da pricate.Mostarci i nemaju nikakvih desavanje u gradu.Osim tog Veleza i Starog mosta sve je mrtvo
ba17
Hahahahhaaa, koji jad od tribine, šabanska i krezava grupa, većih ****etina od njih i štrumfova nema!!!
ba17
A ja tebi jbm sve pokrepano i pokopano, zenički štakoru, naserem ti se u krezava i žvaljava usta!
Div iz šehera
Puno vas je dr put manju parolu pripremite
RobijasZe
Pa na Bilinom trenutno ima oko 2-3 hiljade, na kojem to stadionu ima vise u ovom terminu i ovom vremenu?
E.Car
Nema ih dovoljno parolu da rasire!!!! jbg klub se pomaže dolaskom na utakmice, to važi i za ostale grupe.
genter
Ovi ko kurave kakve.
Velezovac231
Kad vidis po portalima koliko ser... o celiku pomisli covjek ima ovih robijasa silu.. a poglesaj 20 ih diglo parolu.. a u misiju rupu jazavci
Strucnjak12345
Keru mostarski
travnjak
sta ocekujes subotom u pola 2,da budem 10 hiljada
Gagara
hz u bijeljinu vise doslo isti termin samo sto sarajlije 174 km putuju ??
Majstor_ZE
@Velezovac231 , pa nas je bilo 12.000 protiv Zelje. Vama treba 3 puna stadiona Vrapcica za to. Znaci tanki ste u tom segmentu. Druga stvar debilu, da li pratis sta se sa Celikom desavalo proteklih dana sta se desavalo i inace sta prati Celika unazad nekoliko godina, kakvi nam lopovi rade o glavi. Vi ste tek usli nakon 3 godine iz 1.federalne lige i odmah vas euforija uzela vi ste eto ko nesto, u stvari nista posebno. Samo jedna od 10 izjednacenih ekipa u PL B i H.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti