Pokušaj krađe: Real pokušao dovesti Coutinha ispred nosa Barceloni
Foto: EPA

Brazilac je bogatiju ponudu odbio

Pokušaj krađe: Real pokušao dovesti Coutinha ispred nosa Barceloni

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone angažovala je jučer fudbalera Liverpoola Philippea Coutinha. Brazilac je stigao na Nou Camp u transferu vrijednom 160 miliona eura i tako je konačno okončana saga o njegovom prelasku u redove katalonskog velikana.

Španski magazin Mundo Deportivo tvrdi da je Real Madrid pokušao da u posljednji čas pokvari posao Barceloni. Navodno su ponudili Coutinhu i Liverpoolu više novca, ali je Brazilac odbio tu ponudu.

Ovaj list navodi kako su Kraljevi poslali Redsima ponudu od 200 miliona eura i znantno veća primanja brazilskom fudbaleru, ali od krađe na kraju ništa nije bilo.

Coutinho je i ranije jasno govorio ili Barcelona ili ništa, pa će tako sjajni 25-godišnji fudbaler imati šansu da zaigra u voljenom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilski fudbaler je karijeru počeo u Vasco da Gami, potom je nastupao za Inter i Espanyol, a član Redsa je postao u januaru 2013. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi