Pokušali mu namjestiti da je prozivao Mourinha, ali su se prevarili

Isplivao lažni tweet

Pokušali mu namjestiti da je prozivao Mourinha, ali su se prevarili

M. Šljivak

Jose Mourinho novi je menadžer Tottenhama.


Iskusni portugalski stručnjak potpisao je jučer ugovor sa Spursima do 2023. godine, a u svom novom timu zatiče nekoliko istinskih zvijezda engleskog fudbala.

Među njima je i Dele Alli, čovjek koji je prije sedam godina navodno vrijeđao Posebnog na društvenim mrežama.

"Sigurno da nisam jedini koji smatra da je Mourinho precijenjen i previše arogantan. To sve čini da izgleda kao loš menadžer. Drago mi je što nikad neću raditi s njim", tada je navodno napisao Alli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, jasno je postalo da je ovo lažni tweet jer prije sedam godina veliki broj karaktera nije bio moguć na Twitteru, pa su se kreatori svega itekako prevarili.

Teško je vjerovati da bi Mourinho išta zamjerio Alliju i da je zaista riječ o pravom tweetu, jer je tada još uvijek bio tinejdžer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi