"Matić čeka januar kako bi ga Mourinho mogao dovesti" - odmah se javio i Nemanja

Ko zna?

"Matić čeka januar kako bi ga Mourinho mogao dovesti" - odmah se javio i Nemanja

Jose Mourinho je danas i zvanično postao šef struke Tottenhama, nakon što je kormilo Pijetlova napustio Mauricio Pochettino.

Odmah se počelo špekulisati o mogućim Mourinhovim pojačanjima, a među mogućim akvizicijama Tottenhama se pominje čak i Gareth Bale.

Portal Bench Warmers je odlučio na društvenim mrežama poručiti da "Nemanja Matić sada sigurno čeka januar da ga Mourinho dovede".

Nije se dugo čekalo da srbijanski veznjak vidi ovu objavu, a istu je prokomentarisao uz dva "emojija" - aplauz i smajli koji plače od smijeha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Teško da će od Matićevog transfera u Tottenham biti nešto iako Srbijanac žudi za napuštanjem Old Trafforda - među njegovim mogućim desitnacijama se za sada izdvaja Inter.

Ipak, ko zna? Mourinho je svojevremeno (2014. godine) vratio Matića u Chelsea iz Benfice kojoj su ga Plavci prodali nešto ranije, da bi iskusnog veznjaka doveo u svoju ekipu i dok je bio šef struke Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti