Šta su o prekidu utakmice sa FK Sarajevo rekli iz rumunskog kluba?

Ko govori istinu?

Šta su o prekidu utakmice sa FK Sarajevo rekli iz rumunskog kluba?

E. Oštraković

Prijateljska utakmica između ekipa Poli Iasi i FK Sarajevo prekinuta je nakon samo dvadesetak minuta pri vodstvu ekipe iz Rumunije od 1:0.

Naime, iz FK Sarajevo na zvaničnom Instagram profilu objavili su da je meč ovog kluba i Poli Iasija prekinut u 17. minuti zbog nesportskog ponašanja protivničkog tima.

Sa druge strane, reagovali su i iz Poli Iasija, te su na zvaničnoj Facebook stranici objavili da je utakmica prekinuta, ali iz drugih razloga.

"Utakmica između Poli Iasi i FK Sarajevo prekinuta je u 21. minuti zbog napetosti između igrača dvije ekipe. Rezultat je bio 1:0 za naš tim, a gol smo postigli u 7. minuti preko Hlisteija. Kako ne bi rizikovali povrede predstavnici našeg kluba odlučili su da ne nastave utakmicu", stoji u saopštenju Poli Iasija.

Tako je ova utakmica trajala samo dvadesetak minuta, a iz klubova dolaze različite informacije zbog čega je došlo do prekida. 

Oglasi

Čelnici Sarajeva nadali su se da će njihova ekipa odigrati još jednu prijateljsku utakmicu u Antaliji, ali silom prilika ona je prekinuta.

Na kraju je posljednja provjera pred povratak u Bosnu i Hercegovinu završila na jako ružan način, ali i te stvari se dešavaju.

Ekipa Sarajeva je u Turskoj od 31. januara, a odigrali su tri prijateljske utakmice, te su upisali jednu pobjedu i dva poraza.

Pobjeda je ostvarena protiv ukrajinskog Minaja, a rezultat je bio 2:1 i to nakon preokreta. Nakon toga uslijedio je porad od Shakhtara od 4:0.

Treći protivnik Sarajeva bila je Riga koja je ostvarila pobjedu od 2:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
bolan rumunac u bosni kažu da ste vi prvi počeli, pa oni prekinuli da sačuvaju novokupljene zvijezde. kome sad vjerovati? netko je gubijan, netko lažov ...
2 0
SamoZrinjski
Hoće li ih deportirati zna li se?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti