Trener Mačve: Zvezda nije imala sreće, prvo CSKA, pa mi

Malo se našalio

Trener Mačve: Zvezda nije imala sreće, prvo CSKA, pa mi

E. Škorić

Trener Mačve Dragan Aničić ima taj običaj da se malo našali kada novinarima daje izjavu.

U razgovoru za Sportski žurnal Aničić je kazao kako Zvezda nema previše sreće, jer je prvo izabrala CSKA Moskvu u Evropskoj ligi, a onda i Mačvu u četvrtfinalu Kupa Srbije.

"Zvezda, kao i u Ligi Evrope, nije imala sreće prilikom žreba, jer su se u četvrtfinalu nameračili na najtežeg rivala. Šalu na stranu. Mačva je mali klub, neukusno je da prijetimo takvom velikanu, ali niko ne može da nam zabrani da se borimo i nadamo", kazao je Aničić.

"Biće to novi i to dvostruki praznik fudbala u Šapcu. Ne pada nam na pamet da istaknemo belu zastavu. Utakmica protiv Partizana u Šapcu je potvrdila da možemo da pariramo i najmoćnijima", zaključio je.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi