13

Komentari (13)

Ivica_Osim8
Josip Ilicic isto i on je u Bosni i Hercegovini rodjen
Arnel925
Eh da su babi muda bila bi deda
gallardo.la
Zasto vi niste napisali tekst o Poljskoj? Da nam ih predstavite, imali ste materijala itekako
Ibro
Bolje znaju desavanja od naseg causevica i njegovih prepuhani prostitutki
pjanke.sa
Hahahaahah nemoj tako Causevic je izrastao u ikonu pogresnog bh sportskog novinarstva
TesanjskiBrnjo
Caus je muska prostitutka i striptizeta.
Eno30
Zaista tekst extra napisan svaka im cast
OR7
ako su poljaci ovo stvarno rekli,pa dobro ,sve je tačno....a možda već traže opravdanje za većerašnji poraz aBd....
VenamaHrabrih
To je tzv. pila naopako. Nadižu nas i pjevaju nam hvalospjeve, nebili se opustili i u glavi već pobijedili. Jednostavna psihologija - uspacaj protivnika. Ako smo pametni, ovo sakriti od naših igrača.
Loze nas poljaci hvalospevima kako bi se nasi igraci opustili i onda Poljaci iskoristilu priliku i uzeli nam 3 boda, ali nece biti tako ako bog da, nema opustanja protiv Poljaka, maksimalno oprezno od preve do zadnje minute kao protiv Italijana i na kraju ako bog da sve bude u redu mi cemo uzeti 3 boda, pa makar bilo samo 1 : 0 za BiH.
OR7
Uranija
...a kada je bosanski klub dobio ponudu od Teplica, predsjednik Željezničara je rekao je:”osvojili smo listić na lotu kada smo Džeku prodali za 25.000€”......
pjanke.sa
....a neki i dalje svojataju Dzeku kao igraca kojeg je Zeljo napravio. Mozda i jeste ali strucnjaci koji su nekada radili u Zelji a kad je dosla Amawowa svita sa Lutvom na celu tu vise trava ne raste.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.