Poljupci za Džeku, Milner ismijavao Jovetića zbog jakne

Nakon meča sa Villom

Poljupci za Džeku, Milner ismijavao Jovetića zbog jakne

Atmosfera u redovima Manchester Cityja nakon pobjede nad Aston Villom u kojoj je bh. reprezentativac Edin Džeko dao dva gola bila je odlična, a kamera u tunelu stadiona Etihada je nakon utakmice u kojoj su Građani slavili sa 4:0 zabilježila nekoliko zanimljivih situacija.

Edin Džeko je u tunelu sačekao svoje saigrače i stručni štab, zagrljaji i poljupci na pravi način oslikali sjajnu atmosferu timu timu koji je blizu šampionske titule, druge u trećoj sezoni.

Ipak, najinteresantniji detalj nakon sinoćne utakmice bila je jakna crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića.

Odjeven u ljubičastu jaknu, popularni Jo-Jo, je izazvao podsmjeh svog saigrača Jamesa Milnera, a kasnije i Joleona Lescotta.

Ipak, Jovetić se dobro snašao, rekavši da je obukao sestrinu jaknu, sve se završilo uz prijateljski zagrljaj.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti