Pomalo i tužno izgleda sastav Argentine za utakmicu u petak

Nema zvijezda u timu

Pomalo i tužno izgleda sastav Argentine za utakmicu u petak

Edmir Škorić

Argentinska reprezentacija doživjela je velike promjene nakon neuspješnog Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Argentinci su ispali od Francuske u osmini finala, pa je klupu Gaučosa napustio Jorge Sampaoli, a mnogi igrači poput Messija, Aguera i Mascherana su odlučili da se povuku.

Privremeni selektor Lionel Scaloni sada "sklaplja" ekipu od onoga što ima, a za petak i prijateljski meč s Gvatamelom sastavi bi trebao da izgleda ovako:

Rulli, Bustos, Pezzella, Funes Mori, Tagliafico, Lo Celso, Paredes, Palacios, Pavon, Martinez i mladi Simeone u napadu.

Da, čudno je, navikli smo se na neke nevjerovatne sastave Argentine sa Messijem, Di Marijom, Higuainom, Aguerom, Dybalom, Icardijem...

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ipak, vjerovatno će novi argentinski selektor dati šansu zvijezdama koje neće igrati u petak i ovo sigurno neće biti onaj pravi sastav Gaučosa.

Top Komentari

AfrikaPaprika
Pa sta trebaju mladi dobiti priliku. Ako je Argentina ikakva sila mogu i bez njih.
7 0
adnanski
sad se sjetili rullija
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi