"Pomislio sam u jednom trenutku da se vratio Ferguson"
Solskajer je u 11 mečeva na klupi Uniteda upisao 10 pobjeda i jedan remi

Ashley Young hvali Solskjaera

"Pomislio sam u jednom trenutku da se vratio Ferguson"

E. Škorić

Igra Manchester Uniteda dobila je novu dimenziju od kada je umjesto Josea Mourinha klub preuzeo Ole Gunnar Solskjaer.

S Norvežaninom na klupi Crveni vragovi briljiraju, igraju lijepo i redaju pobjede, pa su sada u realnoj trci za plasman u Ligu prvaka. Manchester je pobijedio 10 od 11 utakmica sa Solskjaerom, a iskusni bek Ashley Young je naprosto oduševljen.

"U jednom trenutku sam pomislio da se vratio Sir Alex Ferguson. Radi s Fergusonovim asistentom, tu je i Michael Carrick, a Solskjaer tačno zna šta znači biti dio Manchestera. Prenio je na igrače sve ono što je tada na njega i njegove saigrače prenosio Alex", kazao je Young.

Tridesettrogodišnji Young je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor s Unitedom. I on ove sezone igra sjajno, a u 25 mečeva je postigao jedan gol uz tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, prije Uniteda je igrao za Watford i Aston Villu, a u proteklim periodima se povezivao sa klubovima kao što su Watford, Roma i Inter. Ipak, jasno je da od transfera neće biti ništa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi