Pomjera se meč Široki - Željezničar?

Zahtjev Širokobriježana

Pomjera se meč Široki - Željezničar?

E. Škorić

Željezničar u šestom kolu gostuje na Pecari Širokom Brijegu, ali postoji mogućnost da se meč malo pomjeri.

Široki Brijeg ima dao digra dva meča sa sarajevskim rivalima u razmaku od samo pet dana. Široki u okviru šestog kola dočekuje Željezničar, a onda igra i odgođeni meč 4. kola protiv Sarajeva.

Širokobriježani će navodno tražiti od Željezničara da se utakmica koja je planirana za nedjelju 25. augusta, ipak odigra u subotu 24. augusta od 20 sati, kako bi pet dana kasnije odigrali odgođenu utakmicu protiv Sarajeva (srijeda, 28. augustu).

Smatra se da je taj termin idealan za nadoknađivanje utakmice Široki - Sarajevo jer vikend nakon toga slijedi i 7. kolo, a onda reprezentativna pauza.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dzek
Kad bi se onda trebao igrati derbi Željo-Sarajevo, po rasporedu je 31.08 to je onda samo dva dana odmora za Sarajevo.
12 0
Plavi orkestar
To bi bilo odlicno.Subota je najidealnije vrijeme za odigravanje utakmica.Mogu raja sjesti i prije i poslije utakmice i sve natenane ”izanalizrati” a u nedjelju odmahmurati i pripremiti se za posla.
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi