Trener Stupčanice poručio Amaru Osimu: Mnogo smo ljuti i ne dolazimo dok se ne odljutimo!

Iskusni stručnjak govorio za SportSport.ba

Trener Stupčanice poručio Amaru Osimu: Mnogo smo ljuti i ne dolazimo dok se ne odljutimo!

S. Mlaćo

Stupčanica je sjajno otvorila sezonu u Drugoj ligi Centar i pokazala da će imati respektabilnu momčad.

Naime, tim iz Olova je danas savladao SAŠK Napredak u Doglodima sa uvjerljivih 4:0.

Trener gostiju Ahmet Degirmendžić zadovoljan je viđenim.

"Naša pobjeda je zaslužena. Zahvaljujem domaćinu na fer i korektnoj, te sudijama na obavljenom poslu, kao i delegatu. Ovako kad bi bilo na svim utakmicama, bilo bi mnogo bolje za nogomet u BiH", kazao je Degirmendžić za SportSport.ba

Iako oslabljeni, gosti su bili ubjedljivi.

"Mi smo danas nastupili bez šest standardnih igrača. Neki su povrijeđeni, neki kažnjeni, a neki u vojsku otišli. Već narednu utakmicu imat ćemo napadača Omera Avdibašića. On je golgeter. Sada nam dolazi Pobjeda i bit će to teška utakmica".

Proteklih dana Amar Osim je u dva navrata spomenuo Stupčanicu, pa su ga iz Olova prozvali nepoželjnim. U petak je na press konferenciji Osim istakao da je Stupčanica odbila poziv za prijateljsku utakmicu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Nije korektno od Amara. On sve komentare upoređuje sa nama. Ima stotinu klubova slabijih od Stupčanice. Ja bih njemu rekao nije Barcelona kada on igra sa nekom ekipom. On treba nama da pomogne i da nas ohrabri, a ne da pravi viceve na naš račun. Poziv za prijateljsku utakmicu nećemo prihvatiti dok se ne odljutimo, a mnogo smo ljuti", dodao je iskusni stručnjak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Gospodine ne treba da se ljutite na Amara, već suprotno. Čovjek vas je gurno u žižu javnosti i treba da to iskoristite. Ovakvu promociju niste imali od postanka. Prihvati igranje prijateljske utakmice jer će ti to jedinstvena prilika biti igračima i možda i jedina da igraju na pravom terenu. A ako ste dobri možda nekome i život promjenite.
5 34
GaazziiJAAA
PAMETNO DEDA ZBORI..ovako se analizira utakmica, a ne u stilu AMARA...BILO JE KILAVO, MRLJAVO, BLABLA..
25 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti