Pomjerena sjednica Izvršnog odbora UEFA-e, BiH i dalje "na čekanju"

Tek 17. juna

Pomjerena sjednica Izvršnog odbora UEFA-e, BiH i dalje "na čekanju"

E. Škorić

UEFA je najavila da će se sljedeća sjednica izvršnog odbora održati 17. juna 2020. godine.

Prvobitno je sastanak bio zakazan za 27. maj, no odgođen je za 17. juni zbog "postojanja nekih preostalih otvorenih tačaka u vezi s malim brojem mjesta za naredni Euro".

UEFA je nedavno poslala dopis u kojem je tražila stav saveza vezano za baraž, a moguća su tri scenarija za odigravanje polufinalnih i finalnih utakmica. To su septembar i oktobar, oktobar i novembar i scenarij prema kojem su obje utakmice u novembru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Informacije željno iščekuju Nogometni savez naše zemlje i bh. sportska javnost, budući da se u baražu nalazi i naša selekcija, koja će protiv Sjeverne Irske igrati polufinalni meč u Zenici.

Još uvijek ne znamo kada će se igrati mečevi odluke za odlazak na Euro 2021. godine, no nadamo se da ćemo 17. juna konačno sve znati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi