Pomoćni teren bugojanske Iskre nakon četiri mjeseca izgleda neprepoznatljivo

Radovi i dalje traju

Pomoćni teren bugojanske Iskre nakon četiri mjeseca izgleda neprepoznatljivo

E. Čaušević

Bugojanska Iskra se već dugi niz godina nalazi u velikim problemima, a pred ovu sezonu klub je bio skoro ugašen.

Međutim, Iskra je uspjela nekako početi sezonu u Drugoj ligi Zapad koja je nedavno i zvanično prekinuta, te će Bugojanci i naredne sezone igrati u ovom rangu.

Prije skoro godinu dana Iskru je preuzeo lokalni biznismen Davor Ivoš koji je krenuo s radovima na Jakliću. Iskra ima i pomoćni teren odmah pored glavnog, ali on se više od deset godina nije nikako koristio.

Radovi na Jakliću počeli su u februaru ove godine, a stadion je odmah poprimio ljepši izgled. Konačno se počelo raditi i na pomoćnom terenu koji je izgledao kao da se tu fudbal nikada nije igrao.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Nakon što je uklonjena stara trava s terena nedavno je krenulo postavljanje nove. Iskra je danas na svojoj zvaničnoj stranici pokazala da sada pomoćni teren izgleda zaista odlično, te da prvi tim više neće morati trenirati na glavnom terenu i dodatno trošiti travnjak na njemu.

Fotografija NK Iskra Bugojno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi