Pomoćni trener Radnika: Tuzla City je hit prvenstva, ali nadigrali smo je na domaćem terenu

Stefan Janković pred sutrašnji meč

Pomoćni trener Radnika: Tuzla City je hit prvenstva, ali nadigrali smo je na domaćem terenu

Pomoćni trener Radnika iz Bijeljine Stefan Janković kaže kako ovaj tim u dobrom raspoloženju dočekuje susret protiv Tuzly Cityja u okviru Premijer lige BiH. 

Taj meč na rasporedu je sutra na Tušnju, a Janković kaže sljedeće:

"Reprezentativnu pauzu polako privodimo kraju. U prethodnih 10-ak dana spremali smo se za jedno izuzetno teško gostovanje, igramo protiv hita ovog prvenstva, to je Tuzla City. Tog rivala smo potpuno nadigrali na početku sezone na domaćem terenu. Siguran sam da će oni biti silno motivisani da nam se revanširaju za taj poraz i da pokažu da i nisu toliko loša ekipa koliko smo mi bili dominantni u prvom meču", kaže Janković.

Jesu li svi fudbaleri zdravi?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trojica - četvorica igrača su imala problema sa povredama u posljednje vrijeme. Međutim, trebalo bi da svi budu spremni i da u punom rosteru dočekamo meč. Prethodnih 10 dana bili smo bez šefa struke, ali momci su pružili svoj maksimum i na treninzima i na prijateljskim mečevima. U dobrom raspoloženju dočekujemo sutrašnji meč", završava on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi