Ponikao u Stocu, sada između Salzburga i Kijeva

Veliki uspon u karijeri

Ponikao u Stocu, sada između Salzburga i Kijeva

Nikola Katić, 20-godišnji fudbaler koji je karijeru započeo u našoj zemlji, do kraja prijelaznog roka mogao bi napraviti transfer karijere. 

Bivši član bh. niželigaša Stoca s uspjehom nastupa za Slaven Belupo, a igre koje pruža u susjedstvu mogle bi rezultirati transferom, budući da su interes za njegove usluge pokazali Dynamo Kijev i Red Bull Salzburg. 

Na početku prijelaznog roka Slaven Belupo je za Katića već odbio jednu ponudu iz Rusije, no sada su interes pokazali ozbiljni klubovi i transfer bi se vrlo lako mogao realizirati do kraja prijelaznog roka. 

Nije poznato kolika bi mogla biti odšteta za neizostavnog člana prve postavi Slavena Belupa, kojem ugovor sa "Farmaceutima" traje do 2021. godine. 

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Katić je upisao i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju u prijateljskom meču protiv Meksika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi